1  2 Siguiente ->

Rogerinho
(14 Posts hasta ahora)
03-12-2008 19:11 (UTC)[citar]
Aquest diumenge s'ha jugat el partit corresponent a la 6a. jornada de la Lliga del Consell Esportiu del Tarragonès al camp de futbol del Vilar. En una gespa en pefectes condicions (és artificial) els rivals, Pallaresos Parkinsonias, van saber adaptar-se millor. El Rústic Old Boys va sortir molt aculat i adormit al terreny de joc, tan és així que el Parkinsonias no va tenir cap dificultat durant els primers 10 minuts. En aquell minut va aprofitar un rebot a la tanca en un xut de falta per marcar el primer gol. A partir d'aquí els rugbistes van desanimar-se i van baixar els braços, defensant sense intensitat i atacant amb individualitats que no resultaven definitòries. El Parkinsonias, ben plantat en defensa i en tres tocs es plantava a l'àrea rival amb molt de perill i així va marcar 2 gols més.
El descans poc va servir per als vallencs, que al primer minut de la segona part, amb un nou error de concentració, va encaixar el quart gol. Van ser uns moments on, realment, el Parkinsonias no va voler fer sang i no va apretar més, ja que amb facilitat haguessin marcat més gols als desconcertats i abatuts vallencs. A mesura que trasncurria la segona part, els visitants s'anaven conformant amb el resultat i els vallencs estiraven línees per marcar el gol de l'honor, que va arribar a pocs minuts del final a peus de Ramon Sendra. Va haver-hi alguna ocasió més per part vallenca, però el partit va acabar amb un prou contudent 1-5 contra un dels rivals assequibles de la Lliga.

Rústic Old Boys -> 1
José A. González, Ivan Rodriguez (trae la foto ya!!!), Manel Piñera, Fernando Galeote, Sergi Blesa (s'ha trencat), Rafael Salat, Ivan Hidalgo, Ramon Sendra (1), David Arjona, Gerard Puig i Manuel Pereira.

Pallaresos Parkinsonias -> 5
Antonio Bataller, Joaquín Carrión, Gabriel Oliver, Joan P. Vidal, Antonio Delgado, David "Ronaldo" Santiago (3), Robert Zamorano (1) i Eloy Monte (1)
Rogerinho
03-12-2008 19:15 (UTC)[citar]
Ànim nois, que només queden un munt de partits.
Si no hi posem una mica més de c*****ns, ens guanyarà fins i tot l'àvia del Maradona que va jugar contra nosaltres el diumenge.

Tinc un "monu" que quan pugui jugar faré de porter, defensa, migcampista, davanter i àrbitre alhora... Grrrrrrr!!!!