Rogerinho
(14 Posts hasta ahora)
18-11-2008 17:18 (UTC)[citar]
QUARTA DERROTA CONSECUTIVA DEL RUGBY CLUB VALLS – RÚSTIC OLD BOYS.

Una jornada més, i ja és la segona, les baixes van influir molt negativament el desenvolupament del partit jugat diumenge passat al Vilar. Les nombroses absències van influir en el resultat final de l’encontre que, de ben segur, podia ser un altre si l’equip rugbista hagués comptat amb tots els seus efectius. D’entre les baixes, cal destacar la dels porters, ja que cap d’ells va poder acudir a la convocatòria per diversos motius. Aquest fet va marcar totalment l’objectiu de puntuar en aquest segon partit com a local.

El partit va començar de manera diferent als anteriors, ja que els locals van sortir prou concentrats en defensa i, sense cometre errors, van contenir els intents d’arribada de l’Sporting Reus. Just en arribar a les primeres substitucions per mirar de dosificar l’equip, ja que tansols es comptava amb 2 canvis, va arribar el primer gol visitant, que en un xut, aparentment inofensiu va sorprendre el jugador que feia de porter. En aquest moment els visitants van adonar-se que sota pals no hi havia el porter habitual i van augmentar la pressió cap al Rústic Old Boys. Va ser un quart d’hora final de la primera part on l’Sporting Reus va dominar a plaer i intentaven els xuts des de qualsevol posició conscients que en xuts ajustats o rebots, el jugador que feia de porter podia quedar venut. Aquest clar domini es va materialitzar en 3 gols més, d’aquesta manera es va arribar al descans amb un parcial de 0-4 favorable als visitants.

A la segona part els rugbistes van tornar a sortir molt concentrats i van presentar una novetat sota pals, ja que un dels jugadors de camp va substituir al jugador que havia fet de porter durant la primera part. Aquest fet posava una mica de dubte en els rivals, que desconeixien les reaccions d’aquest nou porter improvisat. L’equip local es va posicionar millor al terreny de joc i en un contraatac ràpid va marcar l’1-4. L’Sporting Reus va contrarestar la reacció local amb un gol fruit d’una errada col•lectiva en defensa. En un altre contraatac els locals van marcar el 2-5 i el partit va passar a una fase de domini rugbista que, a base de perilloses contres, va posar setge a la porteria visitant en tres ocasions més. A les acaballes del partit, un mal refús en defensa va acabar en la pròpia porteria suposant el 2-6 definitiu.

Cal destacar l’actuació de l’àrbitre, que va incomodar a tots dos equips, xiulant nombroses sancions de caire tècnic i oblidant-se de sancionar les puntades de peu i agafades, cosa que va provocar les protestes dels jugadors que sí que va sancionar, encarant-se fins i tot a jugadors i banquetes. També cal fer esment de la valuosa actuació de Salat, que va actuar de porter a la segona meitat i a qui se li van trencar les botes; el jugador va acabar jugant descalç els últims 10 minuts fent alguna aturada de mèrit. Aquest fet també va passar per alt a l’àrbitre, que hauria d’haver aturat el joc i permetre que se substituís el porter.

RUGBY CLUB VALLS – RÚSTIC OLD BOYS -> 2
Manel Piñera, Fernando Galeote, Rafael Salat, Francesc Harto, Ivan Hidalgo, Òscar Morgado (1), David Arjona (1) i Manuel Pereira.

SPORTING REUS -> 6
Antonio Caño (1), Juanjo Jiménez, Juan Torres (1), Rafael Jiménez (1), Daniel Extremera, Òscar Castillo (1), Damián Castillo, Fernando X. Da Rocha (1), Carlos Melero (1), Francisco López i Paulino González.
Rogerinho
Potser m'he passat no? Això de dominar, dominar a la 2ª part....
gatoindignao
(17 Posts hasta ahora)
18-11-2008 22:59 (UTC)[citar]
Bueno! La verdad que dominamos poco en el campo, luego en el Rústic se nos dió mejor. Lo que no cuela es lo de las bajas, somos malos y ya, De todas formas vamos a más, con portero portero la derrota no hubiera sido tan abultada, solo abultadilla. Por cierto te has olvidado al Ramón en la alineación, ponlo probe chabá, aunque como no se le vió se entiende el lapsus