Rogerinho
(14 Posts hasta ahora)
10-11-2008 17:45 (UTC)[citar]
Una mala segona part condemna al Rugby Club Valls – Rústic Old Boys.

El passat dissabte el Rugby Club Valls – Rústic Old Boys es va enfrontar al C.D. Morell a domicili. El partit va estar marcat per dos factors: les nombroses baixes a l’equip rugbista i les errades. La celebració del 1er. Aniversari del Rugby Club Valls (amb desplaçament a Escòcia inclòs) va provocar que el Rústic Old Boys es presentés al Morell amb només 3 canvis, mentre que l’equip rival tenia fins a 12 jugadors disponibles per aquest encontre.

El partit va començar amb un error que va fer encaixar el primer gol al Rústic Old Boys; una passada mal orientada va habilitar al davanter del C.D. Morell, que tot sol va marcar a plaer. L’equip rugbista, però, es va sobreposar i va aconseguir desplegar un molt bon joc, sobri i molt segur, ja que el C.D. Morell pràcticament no va disposar de cap altra ocasió de gol en tota la primera part. Tant fou així, que d’una centrada de Blesa va néixer el gol de l’empat que Sendra va empènyer a la xarxa rival. Fins i tot es podria haver avançat en un xut de falta que va impactar en el travesser.

La segona part va començar igual que la primera; una nova errada defensiva va permetre el C.D. Morell marcar el 2-1. A partir d’aquí, el partit va entrar en una fase de domini local que va definir el seu tercer gol sobre el minut 10 de la segona part. El Rústic Old Boys va desempallegar-se del domini del seu rival i va començar a avançar línees i va disposar de diverses ocasions que van passar prop dels pals de la porteria contrària o bé el seu porter va refusar. Veient que la remuntada era possible, els rugbistes van perdre qualsevol ordre i organització, bolcant-se en un atac desesperat ja que mancava poc per acabar el partit. Aquest fet el va aprofitar perfectament el C.D. Morell, molt més fresc i amb molts canvis, per sentenciar el partit en uns quants contraatacs dels quals 3 van acabar al fons de la xarxa del Rústic Old Boys. Haurien estat molts més gols si el porter rugbista, amb una molt bona actuació, no hagués refusat algunes ocasions molt clares del C.D Morell.

La gran actuació de la primera part fa ser optimistes al Rugby Club Valls – Rústic Old Boys, que evitant errades en els minuts inicials i comptant amb més efectius per als propers partits, podrà ser capaç de remuntar aquest mal inici de lliga.

Alineacions:
C.D. Morell -> 6
José C. García (1), Jesús Fernández, Xavier Olienza (1), Hilario García, José D. Teruel (1), Rafael Rofes, Elias Santiago, Jesús Martínez, Marc Torres (2), José M. Frenández i José Berdie (1).

Rugby Club Valls – Rústic Old Boys -> 1
José A. González, Manuel Pereira, Gerard Puig, David Arjona, Ramon Sendra (1), Ivan Hidalgo, Francesc Harto, Sergi Blesa, Fernando Galeote i Manel Piñera.

10-11-2008 18:42 (UTC)[citar]
Hostia no veia tantes mentides juntes des del dia que vaig llegir la constitució.
Manolu-Valls
(5 Posts hasta ahora)
11-11-2008 00:18 (UTC)[citar]
Doncs jo crec que de les croniques dels tres partits jugats (si a lo que fem nosaltres se li pot dir jugar) és la més encertada.