Siguiente->

Rogerinho (Visitante)
02-11-2008 16:50 (UTC)[citar]
DEBUT A CASA DEL RUGBY CLUB VALLS – RÚSTIC OLD BOYS.

El Rugby Club Valls està d’enhorabona. Seguint les inquietuds d’alguns socis per diversificar les activitats d’aquest nou club vallenc, s’ha creat una nova secció. Es tracta de la secció de Futbol 7 que, aquest any competirà en la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Tarragonès. Aquesta nova secció compta amb el total recolzament dels socis i jugadors del Rugby Club Valls i amb el patrocini inestimable de Cerveseria Rústic, sense els quals seria impossible que aquesta nova secció del Rugby Club Valls pogués participar en aquesta competició.

El proppassat 25 d’octubre s’iniciava la competició a Torreforta, on s’enfrontaren el Real Francolí Balompié i el Rugby Club Valls – Rústic Old Boys. L’equip de l’Alt Camp començava la competició encaixant una derrota per 4 a 1. Els vallencs van començar la primera part molt nerviosos i descol•locats en el terreny de joc; fruit d’aquest desgavell, els contraris s’avançaren 3 a 0. A la segona part el Rugby Club Valls – Rústic Old Boys va sortir més relaxat i va marcar el seu gol, que va ser l’únic per l’extraordinària actuació del porter rival, que va treure en nombroses ocasions, gols cantats. Finalment, les absències dels vallencs causades per l’actuació de Santa Úrsula i per la competició del Rugby Club Valls a l’endemà, van ser decisives perquè el partit no es decidís a favor dels vallencs, que ja en l’últim minut van encaixar el darrer gol.

Aquest diumenge 2 de novembre es jugava la segona jornada de la competició amb el partit que enfrontava a l’Annex al Vilar al Rugby Club Valls – Rústic Old Boys i al Quercus Ibers. Les pluges de tots aquests dies i, sobretot de la nit anterior desaconsellaven que es jugués el partit, ja que, fins i tot, l’estat del terreny de joc impedia marcar les línies del camp. L’àrbitre, però, va decidir que el partit s’havia de jugar i, amb molt bona voluntat per part de tothom, es va iniciar l’enfrontament. El Quercus es va avançar als primers minuts gràcies a un gol precedit d’un fora de banda molt clar que l’àrbitre no va veure perquè no hi havia línies de banda. Els rugbistes es van desmoralitzar veient-se un altre cop per darrere en el marcador i, en dues jugades més dels rivals va encaixar dos gols més. El partit no pintava bé ja que el terreny s’estava aixecant molt i el domini era del Quercus. En aquells moments va començar a caure un fort xàfec que coincidí amb la reacció del Rugby Club Valls – Rústic Old Boys, que en un obrir i tancar d’ulls empatà el partit just abans del descans.

La segona part va començar amb domini vallenc, que gaudí d’alguna ocasió aprofitant el mal estat del terreny de joc i els tolls. Però malauradament, a qui si que beneficià el fanguissar del Vilar va ser a l’equip contrari, que en dos embolics a l’àrea local va marcar dos gols que van ser la sentència pels rugbistes. Aquests es bolcaren desesperadament a l’atac per retallar distàncies, però en dos contraatacs, el Quercus Ibers va resoldre definitivament el partit.

El balanç numèric no és gaire positiu, ja que s’han encaixat molts gols en només dues jornades, però l’equip segueix molt il•lusionat i amb més ganes que mai de fer-ho bé i, sobretot, de passar una bona estona amb els companys i amics. Mentrestant se seguiran fent els entrenaments conjunts amb el primer equip del Rugby Club Valls, que ens cedeix les instal•lacions d’entrenament, i d’aquesta manera agafa un bon estat físic i tàctic que paulatinament dugui al Rugby Club Valls – Rústic Old Boys a un lloc més meritori a la classificació.