RUGBY VALLS
  RUGBY REUS- C.R. VALLS

El c.r.Valls perd enfront el Reus 59-21  però planta cara .
el c.r.Valls que va dominar durant els primers 20 minuts de partit i que es va aribar a ficar pel davant al marcador 5-7 després d' un cop de castig jugat a la mà per la davantera vallenca que va entrar per força a linea de marca . A la segona part els reusencs van começar a dominar amb uns tres quarts molts rapids van trencar la linea vallenca i van marxar al marcador tot i aixi els vallencs aconseguiren dues marcas mes . Els vallencs notaren les baixes de jugadors que no van poguer estar per altres compromisos o lesions inclouen tambe les del partit amb norbert i david que es van lesionar durant el partit .
punts :norbert , nelo ,nelo,les transformacions foren de julian.
xv inicial marc,xavi,omar,alberto,porto,piui,norbert(david),miguel,david benjiprice(ivan),julian ,pedro,nelo,august,sergio,roger.
agrair la asistencia de lŽaficio vallenca que es va desplaçar en bon nombre a reus i al equip reusenc pel su bon tracte el club vallenc espera poguer convidar als reusencs ben aviat a casa NOSTRA FORÇA RUGBY VALLS

Llevamos 226193 visitantes (542148 clics a subpáginas) ¡Aqui en esta página! Copyright 2007.